II Cena solidaria antidesperdicio contra el hambre

07/02/2023

Reservat taula per al sopar solidari del pròxim 7 de febrer! T'esperem al restaurant Semproniana a les 20:30 h per assaborir, de la mà d'Ada Parellada i el seu equip, un sopar en què ens tornarem a menjar la fam.

Serà una nit de sorpreses, des del menú, elaborat amb productes descartats del circuit comercial, a les subhastes de lots o les receptes d'aprofitament de temporada de l'Ada!

Ja saps que és molt més que un sopar. Perquè visibilitzar el malbaratament alimentari i les desigualtats és a les teves mans, vine amb els teus amics i ajuda'ns a conscienciar sobre la pandèmia oblidada de la fam al món.

Donem-li una mossegada a la fam! 20 € el cobert. Fes un donatiu per Bizum al 00051 Mans Unides Barcelona i confirma reserva al nostre WApp, 686 724 356.

 

¡Reserva mesa para la cena solidaria del próximo 7 de febrero! Te esperamos en el restaurante Semproniana a las 20:30 h para saborear, de la mano de Ada Parellada y su equipo, una cena en que nos volveremos a comer el hambre.

Será una noche de sorpresas, desde el menú, elaborado con productos descartados del circuito comercial, a las subastas de lotes o las recetas de aprovechamiento de temporada de Ada. Ya sabes que es mucho más que una cena. Porque visibilizar el derroche alimentario y las desigualdades está en tus manos, ven con tus amigos y ayúdanos a concienciar sobre la pandemia olvidada del hambre al mundo.

¡Démosle un mordisco al hambre! 20 € el cubierto. Haz un donativo por Bizum en el 00051 Manos Unidas Barcelona y confirma reserva en nuestro WApp, 686 724 356.

Suscríbete a la newsletter

Informarse es el primer paso para actuar.

Suscríbete