FESTES DE LA BARONIA DE BAGÀ

13/07/2022

 

És habitual que durant la tercera setmana de juliol, Bagà faci un viatge a l’Edat Mitjana. La Vila acull del 15 al 24 de juliol una nova edició de les Festes de la Baronia de Pinós, que impulsen l’Ajuntament i l’Associació Medieval de Bagà amb la voluntat de posar en valor el patrimoni històric i únic del segle XIII i traslladar als veïns i veïnes i als visitants als orígens medievals del municipi.

Un dels actes més participatius és el mercat medieval que aquest any és fa el cap de setmana del 16 i 17 de juliol. Les parades ambientades de l'època que podeu trobar són:   Agroalimentaris del Berguedà, grups de recreació històrica, tallers, trobadors, artesans, demostració d’oficis i moltes activitats més que et traslladaran als orígens medievals de Bagà.
Aquest any Mans Unides hi serà present amb una parada de plantes medicinals i culinaries com eucaliptus,llorer, farigola,curri, ruda, romaní, marialluïsa, orenga, alfàbrega...i altres productes.

També pots col·laborar amb nosaltres amb el sopar solidari. Per 5€ et donarem un sarró del caminant on hi trobaràs un panet, un formatge babybel, oli d'oliva, sucre i sal en monodosis i una espelma perquè et puguis ambientar de debò.

Vine a passsejar pel mercat medieval de Bagà i a la nostra parada. Ens encantarà veure't.

Siguem solidaris amb els altres. Hi ha moltes persones al món que moren de gana. Llluitem tots contra la fam.

T'HI ESPEREM, NO HI FALTIS!!! T'AGRADARÀ!!!

Suscríbete a la newsletter

Informarse es el primer paso para actuar.

Suscríbete