FIRA DEL MEDI AMBIENT DE TÀRREGA

De 15/10/2022 hasta 16/10/2022

 

Tàrrega esdevé aquest cap de setmana un gran aparador de divulgació dels valors ecològics. La capital de l’Urgell celebra la 22a edició de la Fira del Medi Ambient, la qual aplega expositors i activitats de conscienciació ecològica, pedagogia sobre el reciclatge de residus i divulgació de la biodiversitat.

Aquest certamen, és un gran aparador de sostenibilitat, tecnologies respectuoses amb l’entorn, reaprofitament i recuperació de materials, productes alimentaris ecològics, bioconstrucció, salut i benestar, tèxtil ecològic o energies verdes. En paral·lel, el públic pot participar en tallers, xerrades i exposicions de caire pedagògic. Tàrrega fomenta així la conscienciació ecològica de grans i petits per dur a terme petites accions quotidianes que ajudin a salvaguardar el nostre entorn.

Mans Unides hi serà present i a la nostra parada hi trobareu productes ecològics que és compren a un preu just directament als camperols i recol·lectors de diferents països en vies de desenvolupament, per tal de que aquests puguin tenir una vida digne.

El medi ambient és un dels pilars pels quals Mans Unides lluita des de fa molts anys, com el malbaratament dels aliments, la producció ecològica, canvi climàtic, etc  ja que tot això fa que els països anomenats del tercer món, siguin els més afectats i que cada dia hi hagi més persones que moren de fam.

No us ho podeu perdre.

Us hi esperem!!!

Suscríbete a la newsletter

Informarse es el primer paso para actuar.

Suscríbete