FIRA SANT MARTÍ DE PUIG-REIG 2023

De 11/11/2023 hasta 12/11/2023

 

La Festa de Sant Martí és la festa patronal de Puig-reig i es va celebrar l’11 i 12 de novembre. El més destacat d’aquest cap de setmana és la tradicional fira de Sant Martí que està dedicada a les tradicions del municipi i a l’artesania local. Un gran aparador dels comerços i productors del poble i el territori, organitzada per la Unió de Botiguers i Comerciants de Puig-reig en col·laboració amb l’Ajuntament. La fira reuneix des de productes d’artesania fins a indústria o vehicles. Es pretén posar en valor els productes agroalimentaris de proximitat, en què el Berguedà i, en especial el municipi de Puig-reig, en són bons referents.

La Festa de Sant Martí, a banda de l’exposició comercial, també té per objectiu la divulgació i difusió de les tradicions del poble. Durant tot el cap de setmana, es va poder gaudir d’actes tradicionals com l’elecció de la pubilla, dama, l’hereu i fadrí de Puig-reig.

Mans Unides de Puig-reig va ser present a la fira de Sant Martí amb una gran parada  de productes artesanals i de la pròpia institució.

També es va fer un sorteig d’una gran panera solidària el mateix diumenge i ja es va poder lliurar a la persona afortunada abans de posar fi a la diada.

Vam tenir el goig de rebre al nostre estand la proclamada dama de Puig-reig.

Mans Unides sempre treballant per als més pobres i per fer-los visibles perquè sinó la nostra indiferència els condemna a l’oblit.

Frenar la desigualtat és a les teves mans!!!

Suscríbete a la newsletter

Informarse es el primer paso para actuar.

Suscríbete