MERCAT DE NADAL A GIRONELLA - 2023

De 15/12/2023 hasta 17/12/2023

 

Gironella es convertí durant tot el mes de desembre en una Vila de Nadal. El consistori replicà, per tercer any consecutiu, la fórmula del Mercat de Nadal, amb les característiques casetes de fusta a la plaça de l’Estació, guarnides per centenars de llums i decoracions. Es tracta d’una aposta que ha gaudit d’un gran èxit d'afluència i un retorn molt positiu de veïns i on es van donar cita prop d’una setantena de paradistes diferents, que anaven canviant al llarg de les setmanes per oferir novetats als visitants les diferents jornades. La finalitat, doncs, torna a ser aprofitar la potencialitat d’un mercat que ja forma part de les principals agendes catalanes en el marc de les festes, i situar al mapa nadalenc, Gironella i el Berguedà.

Mans Unides de Gironella va ser-hi present el cap de setmana del 15 al 17 de desembre amb un gran assortit de productes de comerç just, de pròpis de la mateixa institució i d'altres d'artesans i nadalencs ideals per regalar aquestes festes. També es podia col·laborar amb la llumineta de Nadal que sortejaven 2 premis i als guanyadors se'ls hi va fer entrega d'una esplèndida panera.

Moltes gràcies a tothom que va venir a la nostra parada i va participar adquirint un regal o amb la llumineta. Tots els donatius per petits que siguin compten i son importants per la nostra causa: acabar amb la fam al món.

Frenar la desigualtat és a les teves mans.

Molt Bon Any 2024!!!

 

 

 

Suscríbete a la newsletter

Informarse es el primer paso para actuar.

Suscríbete