MES SOLIDARI A GIRONELLA

De 19/03/2023 hasta 25/03/2023

Diumenge 19 de març el nucli comercial de Gironella va acollir una nova edició de la Fira de Sant Josep, centrada en el comerç local i el motor. L’Avinguda Catalunya, el carrer Balmes i la plaça Pi i Margall s’ompliren de vehicles, comerç local, gastronomia i artesans. Mans Unides de Gironella hi va ser present amb una parada de productes de l'entitat i de comerç just. També es van vendre números del Sorteig d'una panera que es va fer el mateix dia de la fira a les 6 de la tarda. La guanyadora amb el número 0672 va ser Lourdes Colillas de Casserres, la nostra enhorabona.

Dissabte 25 de març es va celebrar un Festival Infantil Solidari al Local del Blat a les 6 de la tarda, presentat per Ester Tarrés. Durant aquest acte es va fer un berenar solidari de pa amb xocolata per tots els nens i nenes. Per una aportació de 5 euros es va poder gaudir de l'actuació de: Les veus de Gironella, Escola de ballet M.Alba, La Closca-Formació Teatral i El fil desfilat amb Laia Burgos. Gràcies per fer-ho possible.

El nostre agraïment també a l'Ajuntament de Gironella i a totes les persones i establiments que van col·laborar en els nostres actes: Farmàcia Guixé, Farmàcia Raich, La Llar- Tot per a la teva casa, Cal Pasqual, Cal Rafilat, Natur Cadí xocolaters artesans, Grup Llobet, La Cooperativa-Agrobotiga, Forn Vilalta, Supermercat BonÀrea, Supermercat Bon Preu i a tots els que vau participar en aquests actes. Sens dubte que sense vosaltres no podriem portar a terme els projectes que volem fer realitat a la India.

                                                                                                                                                                                                                                                                       

 

Suscríbete a la newsletter

Informarse es el primer paso para actuar.

Suscríbete