SOPAR SOLIDARI A BERGA 2023

10/02/2023
Ciudad: 
H

 

Aquest any el sopar solidari de Berga va tenir dues vessants: presencialment o des de casa, com havíem fet aquest últims anys per la pandèmia.

Tornem a retrobar-nos amb una gran il·lusió per sopar tots junts i canviar impressions. Després de la presentació dels resultats de l'any passat on vam poder portar a terme els projectes a que ens haviem compromès, exposem la campanya que comencem amb el lema Frenar la desigualtat és a les teves mans. A continuació sopem pa amb oli i una poma. Havent sopat la Teresa Gisbert va fer una xerrada molt amena de les seves vivències a Rwanda on va anar a través de Mans Unides per veure sobre el terreny els projectes que nosaltres financem des d'aquí.

Continuem amb la ja tradicional rifa on es crea un ambient distès i alegre, amb un munt de regals per sortejar.

Un vespre aprofitat en coneixement, solidaritat, fe, comprmís i alegria

També és va fer el sopar des de casa per a totes aquelles persones que no podien acudir presencialment, per diferents motius. Es va entregar el pa amb oli en una bossa de roba feta per nosaltres i es va sortejar una panera en el qual el número guanyador havia de coincidir amb el del tiquet que es va entregar al recollir el sopar.

Moltes gràcies a totes les empreses que ens vau ajudar fent donacions dels seus productes per fer la rifa, a l'escola Vedruna Berga per obrir-nos les portes de casa seva i a totes aquelles persones que vau col·laborar i ho vau fer possible. Sense vosaltres nosaltres no podriem portar a terme aquesta tasca solidària.

Intentem frenar la desigualtat perquè és a les nostres mans.

  

 

Suscríbete a la newsletter

Informarse es el primer paso para actuar.

Suscríbete