SOPAR SOLIDARI DE PA AMB OLI 2024 A BERGA

09/02/2024

 

El segon divendres de febrer Mans Unides de Berga organitza sempre el sopar solidari de pa amb oli i aquest any s'escau avui dia 9.

Aquest any el sopar també es pot fer des de casa, com hem anat fent aquests últims anys després de la pandèmia.

Tornem a retrobar-nos amb una gran il·lusió per sopar tots junts i canviar impressions. Després de la presentació dels resultats de l'any passat amb els quals hem pogut portar a terme els projectes a que ens haviem compromès, exposarem la campanya que comencem amb el lema L'efecte ésser humà. L'unica espècie capaç de canviar el planeta i passarem un video explicatiu. A continuació soparem pa amb oli i una poma. 

Continuarem amb la ja tradicional rifa on es crea un ambient distès i alegre, amb un munt de regals per sortejar.

Per a les  persones que no poden acudir presencialment, se'ls hi fa entrega del pa amb oli en una bossa de roba feta per nosaltres i es farà el sorteig d'una panera en el qual el número guanyador ha de coincidir amb el del tiquet que se'ls hi dona al recollir el sopar.

Moltes gràcies a totes les empreses que ens ajudeu fent donacions dels vostres productes per fer la rifa, a l'escola Vedruna Berga per obrir-nos les portes de casa seva i a totes aquelles persones que vulguin venir i col·laborar. Sense vosaltres nosaltres no podriem portar a terme aquesta tasca solidària.

Un vespre aprofitat en coneixement, solidaritat, fe, compromís i alegria

Us esperem!!!

Suscríbete a la newsletter

Informarse es el primer paso para actuar.

Suscríbete