SOPAR SOLIDARI A PUIG-REIG

03/03/2023

 

Divendres 3 de març el grup de Mans Unides de Puig-reig va organitzar el sopar solidari de pa amb oli, aquest any també des de casa. El pack es podia recollir a La Sala de la plaça nova de 7 a 8 del vespre.

Volem agraïr a tots els col·laboradors que ens van ajudar a fer-ho possible: Forn Cal Julió, El Crostó, Pastisseria Dolça Seu, Oli de Borges, Queviures Bertran, Supermercat Roges,Supermercat Charter, BonÀrea, Llibreria Montserrat i a l'Ajuntament de Puig-reig.

També donem les gràcies a tots/es que vau participar al sopar. Els vostres donatius seràn per poder portar a terme els projectes d'aquest any. Aquesta campanya que té el lema Frenar la desigualtat és a les teves mans intenta més que mai lluitar contra la fam, com a mancança, en tots els aspectes: alimentació, cultura, treball, drets humans,empoderament de les dones...

Cada any la diferència entre uns països i els altres és més gran. Els pobres, cada dia, són més pobres i els rics cada dia ho són més i la pandèmia a agreujat aquesta situació. Cada 4 segons mor un persona de gana al món i això en ple segleXXI és un escàndol.

LLUITEM PER FRENAR LA DESIGUALTAT

AJUDA'NS!!!

 

Suscríbete a la newsletter

Informarse es el primer paso para actuar.

Suscríbete