CAP DE SETMANA D'ACTIVITATS A DIFERENTS CIUTATS DEL BISBAT DE SOLSONA

Aquest cap de setmana 19-20 de març, MANS UNIDES del Bisbat de Solsona ha portat a terme una colla d’activitats a diferents ciutats.

Dissabte 19, Puig-reig va fer el sopar solidari, aquest any també des de casa i amb una gran participació. Es va fer entrega del pa amb oli i una poma en una bossa molt guarnida. Gràcies a tothom per fer-ho possible.

Diumenge 20,  Súria també ha portat a terme el tradicional acte solidari, que ha consistit en veure una pel·lícula tots plegats, “Pequeño país”, al centre Sant Salvador i a l’acabar s’ha fet entrega del berenar per emportar, a causa de la pandèmia. Un any més amb molt èxit de participació.

Mans Unides també ha sigut a la Fira Sant Josep de Gironella amb una parada on es podia trobar manualitats i altres productes de l’entitat. També s’han venut butlletes per la Rifa que s’ha fet d’una panera amb gran quantitat de productes. El sorteig s’ha fet en directe des de Instagram i el guanyador ha sigut el número 1017. Molt agraïts a tots els que d’una forma o altre han col·laborat amb la nostra associació.

Totes aquestes activitats serviran per anar sumant i poder aconseguir el projecte d’aquest any que consisteix en Promoure els drets i la independència econòmica de les dones vulnerables a Tanzània.

Gràcies a tots per la vostra participació i tinguem present que

La nostra indiferència els condemna a l’oblit

Galería de imágenes: 

Suscríbete a la newsletter

Informarse es el primer paso para actuar.

Suscríbete