FIRA SANT MARTÍ DE PUIG-REIG 2022

La Fira de Sant Martí de Puig-reig fou el 12 i 13 de novembre.

El municipi va viure el seu certamen comercial de referència amb més dinamisme que mai. El programa d'activitats paral·leles a la celebració de la fira, van augmentar considerablement amb actes i espectacles per fer-la més atractiva a tots els públics i motivar la participació dels visitants: sardanes, teatre, espectacles, jocs i tallers infantils, concerts, vermut musical, exposicions, trobada de gegants, ball en línia, tast de vins...per tal de demostrar que el certamen continua ben viu. Una vuitantena d’expositors de Puig-reig, el Berguedà i comarques veïnes ompliren el recinte firal i més enllà d’artesania i productors, també hi va haver espais dedicats a la indústria, el comerç, l’automoció i a les entitats locals.

Com sempre Mans Unides Puig-reig hi va ser present amb una gran parada de productes artesanals o de la mateixa entitat. També es va fer un sorteig d'una panera espectacular. Els afortunats de la rifa foren la Marina i el Pep

L’objectiu del certamen d'aquest any va ser una aposta pel comerç local i esdevenir l’aparador d’aquestes petites botigues que dia rere dia aixequen la persiana en un moment de màxima dificultat pel sector, tenint en compte la crisi energètica mundial, i juntament amb les entitats locals mantenir la vida al nostre poble.

Com no podia ser d'una altra manera, amb l'esforç de tothom la fira fou un èxit de participants i visitants

La nostra ONG a més de recollir donatius per la nostra causa, aprofita aquestes ocasions per donar-nos a conèixer i poder augmentar la informació del que fem i dels nostres projectes.

Lluitem contra la fam al món i hem de tenir sempre present que LA NOSTRA INDIFERÈNCIA ELS CONDEMNA A L'OBLIT    

 

Galería de imágenes: 

Suscríbete a la newsletter

Informarse es el primer paso para actuar.

Suscríbete