FIRA DE TARDOR A NAVÀS

El programa d’actes de la fira començà amb la campanya «FIRA’T!», amb la participació de 68 establiments, l’objectiu de la qual era fer promoció del comerç, serveis i entitats locals.

El dissabte, amb el «COMERÇ AL CARRER», els botiguers i botigueres del poble van treure l’aparador davant dels seus establiments i les entitats a la plaça de l'Ajuntament. Es van organitzar un munt d'actes per a totes les edats i gustos: caminades, música, activitats per als petits, tallers, teatre etc 

El plat fort de la Fira de Tardor fou diumenge, amb un centenar de parades d’artesania i alimentació a la Plaça de l’Ajuntament. Al matí es feren degustacions i tastos de vins, formatges, xocolata, olis ... sota el lema " Fet a Navàs" També es va poder gaudir de diverses demostracions d'oficis i tallers d'artesania i de puntes de coixi. Així com també d'exposició de fotografies, exhibició de fitkid, dansa d'arrel tradicional, teatre i sardanes.

Us expliquem tot això perquè en tota aquesta activitat Mans Unides de Navàs hi va ser present amb una parada d'objectes d'artesania i promoció de la nostra organització. El bon temps també va ajudar a que tot el cap de setmana fos un gran èxit de participació.

Sempre intentem ser presents als actes i activitats que organitzen les diferents poblacions del nostre bisbat per tal de donar visibilitat a la nostra entitat. Volem que ens coneguin el màxim de persones possibles i que sàpiguen que amb la seva ajuda, per poca que sigui, es poden fer grans coses. No podem ser indiferents a tot el patiment que hi ha al món. Som al segle XXI i ara més que mai, milions de persones moren de fam cada dia i les famílies pobres van en augment.

LLUITEM CONTRA LA FAM !!!  AJUDA'NS I COL·LABORA AMB NOSALTRES!!!

Galería de imágenes: 

Suscríbete a la newsletter

Informarse es el primer paso para actuar.

Suscríbete