HOMENATGE A ENRIC SEGARRA

 

La Fundació Ecologia Emocional (https://www.fundacioecologiaemocional.org/) va celebrar, el dia 7 de maig  a Barcelona, el 25è aniversari de la seva creació per part de Mercè Conangla i Jaume Soler. Un dia intens, amb l'assistència d'un nombrós públic. En aquesta jornada hi va haver conferències (de Xavier Guix i Francesc Torralba), taules rodones, relats, reconeixements, música... i la gravació en directe del programa “L’ofici de Viure” de Catalunya Ràdio, amb Gaspar Hernàndez.

També se li va fer un homenatge a l’Enric Segarra Bosch, titular del blog https://lasolidaritatunbonremei.com/ per la seva trajectòria solidària.

L’Enric Segarra és també membre de Mans Unides Solsona. Un gran col·laborador nostre, que sempre està disposat a ajudar aquell que més ho necessita. Les que el coneixem sabem que aquest homenatge és un merescut reconeixement a la seva trajectòria de vida impecable i de solidaritat.

Us convido a que doneu una ullada a aquests enllaços que heu trobat més amunt, perquè val la pena veure la bondat de les persones.

Us adjunto un vídeo de l'acte d'homenatge, on es veu també la gravació que li van fer per sorpresa les seves filles, per aquest dia i que va donar un toc molt emotiu a l’acte.

La nostra enhorabona Enric t’ho mereixes !!!

 

Galería de vídeos: 

Suscríbete a la newsletter

Informarse es el primer paso para actuar.

Suscríbete