REFIRETA del Berguedà 2022

 

Dissabte 26 de novembre a la plaça Viladomat de Berga va tenir lloc la Refireta del Berguedà, amb l'intent de conscienciar a tothom de la necessitat de REDUIR, RECICLAR i REUTLITZAR.

Mans Unides Berga hi va participar amb el projecte que porta a terme de recollida de productes de segona mà en bon estat ( joguines, estris de la llar, llibres, etc ),si cal els fan una posada a punt, i es venen a un preu simbòlic. A la Refireta es va fer una parada amb tots aquests objectes que són una mostra del que tot l'any es ven a l'espai del carrer dels Àngels, 3 .

Tots aquests donatius els serveixen per portar a terme l'objectiu d'eradicar la fam als països empobrits d'Àsia, Àfrica i Amèrica llatina. Ho fan desenvolupant-hi projectes educatius, sanitàris, promocionant i empoderant les dones, camperols i altres col·lectius desafavorits.

També s'hi va portar l'exposició "El malbaratament alimentari", per tal de donar a conèixer la cadena alimentaria actual, la seva importància i la repercussió en el planeta. Tant  el fet de Reduir, Reciclar i Reutilitzar com el fet d'evitar el malbaratament alimentari ajuden a pal·liar l'efecte que l'estil de vida actual té en el món: el canvi climàtic amb greus conseqüencies que afecten negativament a totes les persones, d'una manera o altra.  

Siguem conscients d'aquesta problemàtica i pensem abans de llençar un producte quina repercussió pot tenir aquest residu pel planeta. 

Suscríbete a la newsletter

Informarse es el primer paso para actuar.

Suscríbete