XERRADA A ALUMNES DE PUIG-REIG

El passat mes d’octubre Mans Unides de Puig-reig va visitar l’escola Alfred Mata per fer una xerrada als nens de 1r i 2n de primària per tal de que coneguin la nostra institució i els projectes que es porten a terme.

És interessant que els més petits sàpiguen que hi ha molts nens al món que tenen moltes dificultats per anar a l’escola o que simplement no hi poden anar, a causa de les greus circumstàncies en què es troben en el dia a dia.

Tot i que vivim en un món tan globalitzat moltes vegades hi ha notícies que passen desapercebudes o ignorades. S’informa de tantes desgràcies que malauradament el fet de que cada dia es morin de fam més de 2 milions de persones, ja no es notícia.

Per tot això, informar-los d’aquesta realitat i donar-los a conèixer la feina que fem i els nostres projectes és molt important. Han de saber que des d’aquí, amb un petit gest, podem ajudar a moltes persones d’arreu del món, perquè la seva vida sigui millor en: alimentació, salut, educació, feina etc.

Eduquem en solidaritat als nostres infants per tal de que d’adults siguin unes persones responsables i empàtiques amb el sofriment dels altres.

Galería de imágenes: 

Suscríbete a la newsletter

Informarse es el primer paso para actuar.

Suscríbete