Solidaritat a La Garriga: xerrades, concert i pica-pica

19/04/2024
Hora: 
20:00
Ciudad: 
La Garriga

Aquest divendres, 19 d'abril, se celebrarà un acte solidari que comptarà amb xerrades, un concert i pica-pica. Tindrà lloc a la Parròquia de Sant Esteve de La Garriga a les 20 hores.

Primer de tot, es comptarà amb les xerrades "Taizé, la universalitat de l'Església" per Bruna Juvany i "El dol, entendre'l i acompanyar" per Anna Sala López. Posteriorment, es podrà gaudir del concert del grup de noies Sound Eight.

A més, hi haurà un pica-pica a benefici del projecte solidari de Mans Unides "Empoderament de poblacions vulnerables per afavorir els drets humans a Dajabón i Monte Cristi", a la República Dominicana.

Es fan diferents activitats d’empoderamentsensibilitzacióformacióincidència i promoció de polítiques públiques, amb l’objectiu d’enfortir la defensa dels drets dels migrants haitians i els seus descendents, de promoure el lideratge comunitari a la defensa i protecció dels drets de les dones, i d’enfortir la capacitat d’acció pública d’organitzacions que treballen per la justícia ambiental.  
 

Us animem a tots i a totes a assistir-hi!

 

 

 

 

Suscríbete a la newsletter

Informarse es el primer paso para actuar.

Suscríbete