Assemblea diocesana de la delegació de Terrassa

Aquest dissabte, 16 de novembre, es va celebrar l'Assemblea de la delegació diocesana de Terrassa a la seva seu a Sabadell. Hi van participar les comarcals que formen part de la delegació, tant els seus responsables com tots els voluntaris que formen els diferents equips. També vam comptar amb la presència de la presidenta-delegada, Elisenda Garcia, el consiliari Mn Mario Jurado i el bisbe de Terrassa Monsenyor Josep Àngel Saiz Meneses.

L'acte va començar a les 10h amb unes paraules del consiliari i una pregària que ens posà en sintonia amb l'actualitat arreu del món i la necessitat de treballar amb organismes com Mans Unides, que defensen els drets i oportunitats dels més pobres. Tot seguit, l'Elisenda Garcia va presentar el resum de la campanya dels 60 anys de l'organització, amb les activitats que es van realitzar i les celebracions d'aniversari a Roma, Santiago i Montserrat. Després, el responsable comarcal del Vallès Oriental, en Joan Quintana va fer un breu resum de la part econòmica i va explicar la seva experiència coneixent els projectes que Mans Unides du a terme a Bolívia.

Per acabar, les comarcals van exposar les activitats organitzades durant aquest any i el bisbe va concloure amb unes paraules d'ànim per continuar endavant. La celebració de la missa i un petit pica-pica va concloure l'acte, al qual van acudir 35 persones.

Donem les gràcies a tots els assistents i a tots aquells que formeu part de la delegació i seguiu ajudant-nos amb el vostre temps i servei!

Galería de imágenes: 

Suscríbete a la newsletter

Informarse es el primer paso para actuar.

Suscríbete