Ens visita el missioner Mario Torres per llançar la campanya nº 61

El passat dijous, 30 de gener, va arribar a Catalunya Mario Torres, el missioner assignat per a la nostra delegació per dur a terme el llançament de la nova campanya de Mans Unides.

Durant aquests dies, hem visitat les diferents comarcals que formen part de la delegació diocesana de Terrassa (Sabadell, Terrassa, Cerdanyola, Mollet, Granollers, Sant Cugat...) fent entrevistes a mitjans de comunicació locals i també els principals de Barcelona; parlant als alumnes de Primària i Secundària d'escoles de tota la comarca sobre la importància de reconèixer i valorar el que tenen i mostrant una realitat que no coneixen; i sent presents a parròquies i actes institucionals per donar a conèixer la tasca humanitària que Mans Unides porta fent durant més de 60 anys.

En Mario Torres va venir de Bolívia; és el director del Centre Cultural Acció Loyola (ACLO) i allà ajuden a les comunitats indígenes a formar-se i aprendre a través de mitjans de comunicació, i a donar una seguretat alimentària. Tots els projectes involucren als receptors d'aquestes ajudes per tal que ho puguin desenvolupar en el seu àmbit i puguin ensenyar a altres a millorar tècniques alimentàries i construïr-se un futur.

Donem les gràcies a totes les entitats, escoles, parròquies i voluntaris que ens han obert les portes i ens han ajudat a fer viva aquesta tasca tan important avui dia. Han estat uns dies de no parar i, ara que en Mario torna al seu païs, ens sentim enriquits amb tot el que hem après i seguirem en contacte amb Bolívia, que ja forma part del nostre cor. És una alegría poder tenir tan de prop aquelles persones per les que treballem dia a dia.

Galería de imágenes: 

Suscríbete a la newsletter

Informarse es el primer paso para actuar.

Suscríbete