Festival de Clipmetratges

“La cara B de l’ésser humà. B de benestar” 

El nostre món globalitzat i interconnectat és com una moneda, té la seva cara A i la seva cara B. Ambdues, estan relacionades: el model de consum, estil de vida i benestar de les nostres societats, les de la cara A, provoquen el malestar d'altres, les de la cara B, on els Drets Humans són vulnerats.  

Encara que siguem part del problema, també som part de les solucions. Amb el lema “La cara B de l’ésser humà. B de benestar”, a la XV edició del Festival de Clipmetratges animem als participants a gravar un vídeo d'un minut donant exemples o idees de com viure de manera més sostenible, reflectint el teu interès pel benestar dels altres i el compromís amb la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).  

 

 

 

Hi ha dues categories, la Categoria Escoles, dirigida a l’alumnat de primària i secundària, i la Categoria General, per als majors de 18 anys. 

CATEGORIA ESCOLES 

Es pot participar fins al 16 de febrer.

FINAL AUTONÒMICA 

Primària i secundària

Els primers guanyadors rebran un xec de 200€ per invertir en material escolar. A més, entrarà a la competició de la final nacional, que se celebrarà el maig de 2024.   

FINAL NACIONAL

Primària 

  • Primer premi: campament de cinc dies per a tota la classe.  
  • Segon premi: càmera instantània Canon Zoemini S2, entrades per a tota la classe per anar a Parques Reunidos, i un lot de llibres. 
  • Tercer premi: impresora Canon Pixma TS5150, una activitat a Vorwaerts per treballar els valors i les emocions a través del contacte amb els animals i un lot de llibres. 

Secundària 

  • Primer premi: es podrà gaudir d'un campament de cinc dies amb dinàmiques per treballar els valors, tallers audiovisuals i activitats lúdiques. 
  • Segon premi: càmera Canon POWERSHOT SX740 HS BK, entrades per a tota la classe per anar a Parques Reunidos, i un lot de llibres. 
  • Tercer premi: impresora Canon Pixma TS5350, una activitat a Vorwaerts per treballar els valors i les emocions a través del contacte amb els animals i un lot de llibres. 

CATEGORIA GENERAL 

Es pot participar fins al 3 de maig.

La persona guanyadora viatjarà a l'Índia per gravar el seu propi curt documental, amb total llibertat creativa. 

Es pot trobar més informació a la pàgina oficial del festival: https://www.clipmetrajesmanosunidas.org/. A més, us podeu posar en contacte amb nosaltres trucant al 682 552 449 o 937 637 106

Compromet-te per convertir la cara B de l'ésser humà en la B de Benestar. Acceptes el nostre repte?  

PARTICIPA! 

Suscríbete a la newsletter

Informarse es el primer paso para actuar.

Suscríbete