TALLERS DE ROBÓTICA: CONTINUEM EL FULL DE RUTA EN EL CEIP ANGEL ESTEBAN DE BENICARLÓ

El CEIP Angel Esteban de Benicarló disfruta dels tallers gestionats per la Delegació de Tortosa que, en base a l'acord entre la Generalitat Valenciana i Mans Unides, desenvolupa el projecte elaborat pel nostre departament de EpD anomenat  "Educació en valors a través de la Robòtica".

Els centres educatius Mare de Déu de Vallivana de Morella, el CRA Celumbre de Cinctorres, Angel Esteban de Benicarló, Lo Campanar d'Alcalá de Xivert i La Mola de Alcossebre, situats dins la demarcació territorial del Bisbat de Tortosa, han pogut beneficiar-se dels tallers formatius compresos en el projecte, i que integra tres tipus d'activitats:

Taller de Cooperació, en el que els alumnes han de resoldre laberints per parelles, treballant en equip, mitjançant la correcta programació de boles robòtiques de Sphero.

Taller de Justícia, els alumnes han de dissenyar i programar solucions creatives, mitjançant components d'electrònica, per resoldre problemes de justícia i d'igualtat d'oportunitats.

Taller de Gestió Responsable de Recursos, per equips els alumnes han de dissenyar un prototip de robot volador, un dron.

Alumnat i professorat participen amb entusiasme en el nou programa educatiu, i han manifestat el seu desig de poder repetir l'experiència.

 

 

Galería de imágenes: 

Suscríbete a la newsletter

Informarse es el primer paso para actuar.

Suscríbete