Ampliació d'un centre educatiu de primària a Parakou (Benin)

El projecte es situa a Parakou, al nord de la República de Benin.La seva població és dedica a l'agricultura, bàsicament al cultiu de cotó i de cacauet. En els últims anys, la població ha anat prenent consciència de la importància d'escolaritzar els fills des de la infància.

Malgrat tots els esforços de l'estat beninès, els recursos són insuficients i les escoles són escasses i es troben desbordades o desproveïdes d'infraestructures adequades.

Fa dos anys les Germanes Albertines, per petició de la població, van construir un Centre de Primària amb fons de la Conferència Episcopal Italiana, que constava de 4 aules i una sala de reunions. Tot i això, com que el nivell de demandes d'escolarització és altíssim, no es pot donar resposta a totes elles. A mès, al no haver-hi prou escoles en aquesta zona, els menors han de recórrer grans distàncies si volen anar a classe, fet que els exposa a problemes d'inseguretat de l'entorn.

Per aquest motiu, les germanes Albertines de Parakou sol·liciten la col·laboració de Mans Unides per construir el pis inferior d'un mòdul amb tres aules, latrines i menjador. Aquest projecte augmentarà la capacitat de l'escola i permetrà als seus alumnes, en un futur, completar els seus estudis de primària en aquest centre.

Para que Manos Unidas pueda llevar a cabo proyectos como este.

Dona

También te puede interesar

Suscríbete a la newsletter

Informarse es el primer paso para actuar.

Suscríbete