CONSOLIDACIÓ DE SISTEMES AGRÍCOLES I ALIMENTARIS JUSTOS I SOSTENIBLES A APURIMAC (PERÚ) - 2024

 

Aquest projecte es portarà a terme en una zona on hi ha les empreses d’extracció de coure més grans del món. Aquesta activitat enlloc de donar riquesa i feina a la població, ha impactat negativament a nivell ambiental afectant les fonts d’aigua, als cultius i als animals i a nivell social perquè ha produït greus malalties broncopulmonars especialment a les persones més vulnerables.

Per tot això s’intentarà recuperar les zones agrícoles i ramaderes de les localitats de la regió Apurimac ajudant als camperols indígenes per tal de consolidar i desenvolupar iniciatives locals agrícoles i alimentaries justes i sostenibles recolzant i acompanyant-los per a l’aplicació de practiques agroecològiques amb:

1.- Formació, ajuda tècnica, experimentació camperola i dotació de materials i productes per portar a terme la feina

2.- Implicació per una gestió més sostenible i concertada dels Recursos Naturals Renovables dels seus territoris amb pràctiques comunitàries i regeneratives.

3.- 3) Sensibilització i mobilització  de les autoritats, opinió pública i ciutadania amb  el seguiment i incidència de polítiques públiques, articulació i difusió social amb especial atenció a  dones i joves

El soci local és el Centro Bartolomé de las Casas

Beneficiaris directes 1570 persones i indirectes 30.000.

Para que Manos Unidas pueda llevar a cabo proyectos como este.

Dona

También te puede interesar

Suscríbete a la newsletter

Informarse es el primer paso para actuar.

Suscríbete