ERADICACIÓ DEL TREBALL INFANTIL I PROMOCIÓ DE L'EMPRENEDORIA A RAJABARI (India)

 

El  projecte es  localitza en poblats i plantacions de té on malviuen els Adivasis, una població indígena que no està reconeguda ni com a grup social, ni com a tribu ni com a casta i això fa que no tinguin dret a res. Exclosos de les autoritats i de qualsevol ajuda governamental, treballen en unes dures condicions als camps de té d’Assam.

Sense les necessitats més bàsiques cobertes: alimentació, salut i educació es troben en regim de semi-esclavatge i cada vegada els nens que treballen als camps de té són més petits. Això vol dir que deixen l’escola molt aviat i per falta de formació i recursos no són capaços d’emprendre alguna altra activitat que els ajudés a deixar enrere la misèria amb la que viuen.

El projecte que us presentem es basa 3 fronts:

1.- Clases  y  tutoríes  nocturnes de reforç per nens de primària i secundària; clases  de  preparació, en  règim  d’internat pels estudiants  que es  presenten a l’examen de grau; seminaris d’orientació i formació de joves en tall i confecció.

2.- Emprenedoria d’adults: formació, acompanyament i recolzament   econòmic per impulsar o crear activitats  econòmiques.

3.- Construcció de lavabos per tots els estudiants, en condicions sanitàries, en els edificis on es faran les classes formatives.

Para que Manos Unidas pueda llevar a cabo proyectos como este.

Dona

También te puede interesar

Suscríbete a la newsletter

Informarse es el primer paso para actuar.

Suscríbete