PROJECTE DE LA DELEGACIÓ DE MANS UNIDES DE SOLSONA 2022

PROJECTE EDUCATIU - COST TOTAL 67.666€

Ampliació d’un centre escolar de primària a les afores de Kigali, capital de Rwanda.

Rwanda, conegut com el  "país dels mil turons", és també el país dels mil problemes. Situat a la Regió dels Grans Llacs de l’Àfrica Central, l’evolució política-econòmica dels últims anys sembla haver aconseguit amb èxit la difícil tasca de superar la violència interna.

Els grans reptes que vol aconseguir el govern son l’educació i la sanitat.

En referència a l’educació malgrat els esforços que fa l'estat, els recursos són insuficients i les escoles són escasses i es troben desbordades o desproveïdes d'infraestructures adequades.

En aquest context els Missioners d’ Àfrica (Pares Blancs) van crear a les afores de Kigali una escola infantil i de  primària, recolzats per Mans Unides i que en l’actualitat es troba sobrepassada per la gran quantitat de demandes d’escolarització que tenen i tornen a sol·licitar la col·laboració de Mans Unides per construir 4 noves aules, que els permetrà a 180 nenes  i 122 nens a exercir el seu dret fonamental a l’educació.

La parròquia gestionada per aquests missioners ha comprat uns terrenys per ampliar l’escola i el pati i membres voluntaris d’aquesta s’han ofert per plantar arbres i fer-se càrrec de la neteja i manteniment d’aquesta àrea d’oci.

Al capdavant del projecte Missioners d’Àfrica (pares blancs)

Beneficiaris directes  302

Beneficiaris indirectes 3000

Para que Manos Unidas pueda llevar a cabo proyectos como este.

Dona

También te puede interesar

Suscríbete a la newsletter

Informarse es el primer paso para actuar.

Suscríbete