GAL·LA CLIPMETRAJES A CATALUNYA

30/05/2022
Ciudad: 
BARCELONA CAIXA FORUM

Final escolar catalana XIII Festival Clipmetrajes:

 

El passat cin d'abril a la tarda va tenir lloc en Caixaforum la gala de lliurament de premis escolars de Catalunya del Festival de Clipmetratges de Mans Unides. El tema d'aquesta XIII edició era Posa el focus en els oblidats, aquests milions de persones que pateixen desigualtats de tota mena que les situen al marge de les societats, que continuen endavant sense tenir-los en compte. Parlem dels més vulnerables, els oblidats del planeta.

Combatre totes aquestes desigualtats és a les nostres mans: només hem d'actuar i fer-ho sense deixar ningú enrere. I aquest és l'objectiu del treball de Mans Unides i del Festival de Clipmetratges.

Els alumnes han hagut de fer ús del seu enginy per a preparar els clipmetratges, en primer lloc, triant el missatge que desitjaven traslladar i després, duent a terme la posada en escena més empàtica. D'aquesta manera, els alumnes no sols han pres consciència d'aquesta problemàtica, sinó que a més s'han esforçat per a fer-la entendre als altres.

Alumnes de l'Institut de Roquetas, acompanyats del seu responsable, profesor Francisco de Pedro, van rebre menció honorífica pel seu video. Moltes felicitats desde la Delegació de Tortosa!!

 

Suscríbete a la newsletter

Informarse es el primer paso para actuar.

Suscríbete