JORNADA ANUAL 63: La nostra indiferència els condemna a l'oblit

Móra d'Ebre

La Delegació de Tortosa i les seves Comarcals celebren la JORNADA ANUAL: La nostra indiferència els condemna a l'oblit

Jornada Nacional de Mans Unides: Diumenge 13 de febrer

Les parròquies de tot Espanya van celebrar la Jornada Nacional de Mans Unides amb una col·lecta anual especial, convidant els assistents a aportar la seva col·laboració per donar suport al treball de l'ONG.

  * El 2022, Mans Unides se centrarà a denunciar les enormes desigualtats que afecten la població mundial i que alimenten i cronifiquen la fam i la pobresa, sota l'ombra de la indiferència de gran part de la població.

 * Al segle XXI, la desigualtat s'ha convertit en el desafiament més gran que ha d'afrontar la població mundial i, també, en l'amenaça més gran per a la humanitat, pel seu impacte en l'augment de la pobresa multidimensional.

Amb el lema «La nostra indiferència els condemna a l’oblit», tornem a posar al centre les persones, especialment les més vulnerables, per mirar des de la seva realitat, les seves preocupacions i els seus somnis. Només des dels últims podrem comprendre un món on la desigualtat, la fam i la pobresa continuen sent els reptes que impedeixen a més de la meitat de la humanitat viure dignament.

Durant els pròxims dotze mesos, l'ONG de l'Església catòlica centrarà la seva feina a denunciar com el mur de la indiferència i la desigualtat condemna a l'oblit milions de persones empobrides i famolenques.

Al segle XXI, la desigualtat s'ha convertit en el desafiament més gran que ha d'afrontar la població mundial i, també, en l'amenaça més gran per a la humanitat. Mans Unides afirma que, si no es posa remei, la desigualtat, augmentada per la pandèmia, empenyerà a la pobresa 500 milions de persones més i la fam podria afectar 1.000 milions d'éssers humans.

Per això, treballarem sobre l'Agenda 2030 de Nacions Unides que ens convida a no deixar a ningú enrere, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible com a marc de lluita per la igualtat. Sobretot, en aquest moment en el qual un repte global, una pandèmia, ha aprofundit encara més les conseqüències de la desigualtat.

Galería de imágenes: 
Alcossebre
Alcalà de Xivert
L'Ampolla
Amposta
Vinarós
Móra d'Ebre
Móra d'Ebre
Móra d'Ebre
Morella
Rosell
Ulldecona
L'Ampolla
L'Ampolla
Mora d'Ebre

Suscríbete a la newsletter

Informarse es el primer paso para actuar.

Suscríbete