Visita a l'escola Collserola de Cerdanyola

Avui, l'escola Collserola ha rebut una visita de Mans Unides: la Cristina Real, responsable de la comarcal de Cerdanyola, i l'Elisenda Garcia, presidenta-delegada de la delegació diocesana de Terrassa. Elles han visitat els alumnes de l'escola que, fa uns mesos, van crear una botiga i de forma emprenedora van vendre els productes i van donar els diners recaptats a la nostra organització. Com a condecoració, han rebut un diploma i, molt agraïts, han passat una estona parlant de la solidaritat i la importància de pensar en els altres i d'ajudar de la manera que sigui possible.

Quina alegria que a les escoles s'ensenyi als nens a mirar al seu voltant i tenir cura dels més necessitats, i que es promoguin activitats d'emprenedoria entre ells.

L'escola va quedar encantada amb la visita i els nens molt entusiasmats, i ens van enviar aquest correu electrònic:

CRISTINA I ELISENDA, us vull agrair el certificat que vau entregar als meus exalumnes de 5èB, ara de 6èB, el passat dijous a l'Escola Collserola de Cerdanyola. La meva companya i amiga Julia, era la mestra que estava a l'aula en aquell moment i em va enviar foto del Certificat d'Ajuda a la Cooperació. Em va explicar que els nens i nenes estaven súper contents i contentes. Què bé!!!!!. Tan de bo es continuï en aquesta línia amb activitats així als centres educatius i poguem sensibilitzar la mirada de la canalla d'una manera empàtica, crítica i col.laborativa cap el món que els envolta. Jo també em sento una part petita d'aquesta cooperació amb els meus nens i nenes i d'aquest projecte que fomenta la cultura emprenedora i us agraeixo molt el detall.
Seguim endavant per un món millor.

Estem molt il·lusionats amb tot el que s'està movent en l'àmbit de l'educació, i oberts a totes les oportunitats que es puguin presentar per fer d'aquest un món molt millor.

Galería de imágenes: 

Suscríbete a la newsletter

Informarse es el primer paso para actuar.

Suscríbete